Pitagora

"Mergi alături de gloată, niciodată în mijloc, nicicând în frunte.”

PITAGORA                                  

Despre noi

S.C. Sondaje Marketing Relații Publice S.R.L. este o companie fondată în 2006, având principal obiect de activitate Studierea Pieței și Sondajele de Opinie. Obiectul secundar de activitate, care utilizează în mod superior rezultatele obținute din studiile de piață și sondajele realizate, este acela al Consultanței în Afaceri și Management.

 

Începând din ianuarie 2008, societatea noastră este certificată ISO 9001 pentru serviciile pe care le oferă, respectiv Studierea Pieței și Sondajele de Opinie.

 

Suntem o echipă tânără, ambițioasă și activă, cu studii de specialitate în studierea pieței și sondaje, relații publice, analiză politică, analiză statistică, sociologie, relații internaționale.

 

Astfel, de la fondare și până în prezent am realizat peste 200 de sondaje și studii de marketing pe diverse domenii și tematici, începând de la cele politice/electorale, administrative pentru primării, până la cercetări de piață privind serviciile de consultanță financiară, farmacii, construcții, telecomunicații, etc., 3 sondaje de opinie la ieșirea de la urne, cu rezultate foarte precise, numătoarea oficială a voturilor confirmând cifrele furnizate de societatea noastră. Putem spune că am făcut, cu ocazia alegerilor generale, cel mai precis exit-poll din țară, cu abateri între 0,5% și 1,5%.

 

Societatea noastră este membră a Uniunii Federale a Intreprinderilor Mici și Mijlocii din Germania (BVMW), în această calitate participând în decursul ultimilor doi ani la diverse misiuni economice româno- germane și conferințe pe tema colaborării economice româno-germane.

SC Sondaje Marketing Relații Publice SRL este parte componentă a asociațiilor Transilvania Cloud și Asociația Dezvoltatorilor de Soluții de Comunicare Online (ADESCO).

 

Deținem o infrastructură proprie completă și complexă ce permite realizarea în cel mai scurt timp a oricărui tip de cercetare sociologică, studiu de piață sau sondaj de opinie, pe orice temă, în orice parte a țării. 

 

Asigurăm calitatea prelucrării informațiilor prin licențe proprii de software specializat de cercetare sociologică SPSS 16.0.

 

Pentru orice alte detalii vă stăm la dispoziție.