top of page

Despre 

Știm despre noi mai multe decât știi tu despre tine. 

Principiile etice și profesionale care stau la baza fiecărei decizii și acțiuni întreprinse de către echipa Sondaje Marketing Relații Publice. 

 1. Obiectivitate:

  • Angajamentul ferm față de obiectivitate și echidistanță în toate activitățile de cercetare și consultanță. Asigurarea unei abordări imparțiale în colectarea și interpretarea datelor, indiferent de clienți sau subiectul de studiu.

 2. Transparență:

  • Deschiderea și comunicarea clară a metodologiilor utilizate în cercetări, a proceselor de analiză și a modului în care sunt gestionate eventualele conflicte de interese. Construirea încrederii și a transparenței cu clienții și publicul.

 3. Integritate:

  • Respectarea standardelor etice și profesionale în toate activitățile desfășurate. Promovarea onestității și a integrității în relațiile cu clienții, respondenții și cu publicul în general.

 4. Calitatea Datelor:

  • Angajamentul față de colectarea datelor precise și reprezentative, utilizând metode riguroase de cercetare. Asigurarea calității în toate aspectele cercetărilor realizate.

 5. Respect pentru Confidențialitate:

  • Protejarea confidențialității datelor clienților și a informațiilor furnizate de către respondenți. Implementarea măsurilor de securitate pentru a preveni accesul neautorizat sau folosirea inadecvată a datelor.

 6. Responsabilitate Socială:

  • Implicarea activă în promovarea responsabilității sociale și contribuția la dezvoltarea comunității. Participarea la proiecte care aduc beneficii sociale și care reflectă preocuparea față de binele public.

 7. Inovare:

  • Adoptarea unui spirit inovator în utilizarea tehnologiilor și metodelor de cercetare. Orientarea spre îmbunătățire continuă și căutarea de noi abordări pentru a furniza soluții mai eficiente și mai relevante.

Aceste valori servesc ca ghid pentru deciziile strategice, comportamentul profesional și relațiile cu clienții și cu publicul. Ele contribuie la construirea unei reputații solide pentru firmă și la crearea unui mediu de lucru bazat pe principii etice și profesionale.

bottom of page